сряда, 12 ноември 2008 г.

Мдаммммм....

Внимание, плъзнал е нов вирус!
Симптоми: Желание за "Брак"-уване, деца и тям подобни.
Разпространение: Въздушно-капков път.
Потенциални жертви: Лица, смятащи себе си "на преклонна възраст" с "Тиктакащ биологичен часовник" и дами, сънуващи и плануващи сватбения си ден от 5тия си рожден ден (както и половинките им, разбира се, за къде без тях?)
Краен ефект: Пиянство с роднини и приятели и халка на безименния пръст.
А сега сериозно, наистина се е повредил народа. Всички се женят, кои споделят с приятели, кои - не, няма значение, това си е техен проблем. Гадното е само когато разбираш от facebook.com.
Да, мили дами, за всички Ви важи, много сте, за мое голямо съжаление. Но както и да е, няма проблем, аз пак ще Ви се обадя за рождените дни, няма да Ви забравя. Пожелавам Ви много семейно щастие, всичко най- най- и ... успех :)

А пък аз обещавам на дамите, които познавам и които още не са се "Бракували", по-често да си проверявам профилите в социалните мрежи, за да не пропусна случайно и Вашия "Голям ден"!

Много Ви здраве на всичките ;)

2 коментара:

nousha каза...

Я не се ядосвай :) Хората може да са решили да спестят от разходи покрай сватбено тържество, щото нали знаеш, като се жениш, да си е както трябва - родата до девето коляно, ресторант, оркестър, фотографин, някакъв омазан чичка с видеокамера... все разходи :)
На тая твоя работа няма ли да ти пуснат интернет през деня... :(

Dodushka каза...

Хахахахахаха :) Нуше, добре че си ти да ми оправиш настроението. Въпросът беше принципен, не исках да ме канят, можеше просто да споделят, а не да си ровя из фейсбука и да оставам като тресната с мокър парцал: Я, тя пък защо е с бяла рокля?
Имам нет в работата, но има забрана за ползване за лични нужди.